Grond- en Afbraakwerken

Voor particulieren en professionelen

Grondwerken

Bij het bouwrijp maken van terreinen komt heel wat kijken, naast veel werk gelden er ook steeds strengere (milieu)wetgevingen. Het professioneel proper maken van een terrein is vaak zelfs een verplichting om te mogen bouwen. Wij zijn gespecialiseerd in grondwerken en we zorgen ervoor dat deze conform de wetgeving uitgevoerd worden.

Naast bouwrijp maken van terreinen bieden we nog tal van andere diensten aan:

• Ontbossing
• Afgravingen, ophogingen, …
• Graven van kelders, opritten, funderingen, funderingsputten, vijvers, waterbekkens, …
• Leveren en plaatsen citernes en septische putten.

Of het nu is voor de aanleg van een zwembad, vijver, opritten of de fundering van een nieuwbouw. Indien nodig rooien we ook alle bomen op het terrein en kunnen we de grond nivelleren zodat u kunt starten met de perfecte basis. Voor alle werken mag u rekenen op een veilige uitvoering met professionele graafmachines.

Afbraakwerken

Staat er op uw grond nog een woning of pand? Ook dan helpen we u graag met de afbraak of sloop. Wij hebben jarenlange ervaring in afbraakwerken.

Naast de juiste machines voor de job beschikken we over de nodige ervaring en technische kennis om uw afbraakwerk zo veilig mogelijk te laten verlopen met een professioneel resultaat. Bij deze werken komt uiteraard een grote hoeveelheid afval kijken. Alle bouwmaterialen worden gesorteerd, zoals de wetgeving dit voorschrijft, in door ons voorziene containers. Het afval van uw afbraakwerk wordt milieuvriendelijk gesorteerd om gerecycleerd te worden in ons erkend recyclagecentrum te Wetteren.